Tietoa Training Centeristä

ABC Golfin Training Center on ammattilaisten sinulle rakentama, uuden sukupolven talvigolfkeskus Lahdessa Paanakatu 10 B:ssä. Upouudessa hallissa voit nauttia maailman parhaasta ja tarkimmasta golfsimulaattorista. Pääset pelaamaan maailman hienoimpia golfkenttiä edullisesti ja mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Trackman 4 ohjelmisto takaa todella aidon ja nautittavan pelikokemuksen. Valikoimassa on yli sata kenttää ympäri maailmaa ja joukossa on todellisia klassikoita. Mukana on 39 kuuluisaa turnauskenttää esimerkiksi Valderrama, Muirfield Village ja St. Andrews. Lisäksi päivitämme kenttävalikoimaa kuukausittain.

Automaattinen puttaustoiminto nopeuttaa pelaamista, mutta halutessasi voit valita myös virtuaalisen vaihtoehdon, joka vaatii hieman opettelua.
Simulaattorissa voit pelaamisen lisäksi harjoitella rangella ja saat todella tarkkaa tietoa oman swingisi kehittämistä varten. Kannattaa aloittaa harjoittelu yhdessä ABC Golfin PGA ammattilaisen kanssa, jotta osaat analysoida sinulle oleellisia asioita harjoitellessasi.

Training Centerissä on lisäksi lähipelialue, joka on myös käytössäsi, kun tulet pelaamaan tai harjoittelemaan. Jos haluat verrytellä tai jumpata, käytössäsi ovat myös jumppakuminauhat ja kahvakuulat. Viihtyisässä tilassa on myös juoma-automaatti, joka toimii lähimaksulla ja WC. Tervetuloa treenaamaan tai minilomalle maailman upeimmille golfkentille!
VARATAKSESI ENSIMMÄISEN AJAN – SINUN TÄYTYY MENNÄ TIETOKONEELLA ABC GOLFIN ETUSIVUN LINKISTÄ GOLFSTUDIOS VARAUSJÄRJESTELMÄÄN JA REKISTERÖITYÄ KÄYTTÄJÄKSI.