ABC Golf Training Center

OHJEITA JA TIETOA KÄYTTÄJILLE TRAINING CENTERISTÄ:

 

  1. HALLIIN AINOASTAAN SISÄPELIKENGILLÄ.
  2. PUHDISTA MAILASI. WC.SSÄ ON MAILAHARJA JA PYYHE.
  3. PELAAMINEN JA HARJOITTELU AINOASTAAN HALLIN PALLOILLA.
  4. KÄYTÄ AINOASTAAN CENTERIN MUOVITIITÄ.
  5. ÄLÄ KOSKAAN SAMMUTA VIRTAA TIETOKONEESTA!
  6. ILLAN VIIMEINEN KÄYTÄJÄ:

SAMMUTA VIDEOTYKKI KAUKOSÄÄTIMELLÄ JA VALOT.

NAUTITTAVIA PELIHETKIÄ!

T: ABC GOLF

PEKU PUH: 040-515 8382

RIKU PUH: 040-511 4484

Simulaattorin hinnasto

TIETOA TRAINING CENTERISTÄ:

ABC Golfin Training Center on ammattilaisten sinulle rakentama, uuden sukupolven talvigolfkeskus Lahdessa Paanakatu 10 B:ssä. Upouudessa hallissa voit nauttia maailman parhaasta ja tarkimmasta golfsimulaattorista. Pääset pelaamaan maailman hienoimpia golfkenttiä edullisesti ja mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Trackman 4 ohjelmisto takaa todella aidon ja nautittavan pelikokemuksen. Valikoimassa on yli sata kenttää ympäri maailmaa ja joukossa on todellisia klassikoita. Mukana on 39 kuuluisaa turnauskenttää esimerkiksi Valderrama, Muirfield Village ja St. Andrews. Lisäksi päivitämme kenttävalikoimaa kuukausittain.

Automaattinen puttaustoiminto nopeuttaa pelaamista, mutta halutessasi voit valita myös virtuaalisen vaihtoehdon, joka vaatii hieman opettelua.
Simulaattorissa voit pelaamisen lisäksi harjoitella rangella ja saat todella tarkkaa tietoa oman swingisi kehittämistä varten. Kannattaa aloittaa harjoittelu yhdessä ABC Golfin PGA ammattilaisen kanssa, jotta osaat analysoida sinulle oleellisia asioita harjoitellessasi.

Training Centerissä on lisäksi lähipelialue, joka on myös käytössäsi, kun tulet pelaamaan tai harjoittelemaan. Jos haluat verrytellä tai jumpata, käytössäsi ovat myös jumppakuminauhat ja kahvakuulat. Viihtyisässä tilassa on myös juoma-automaatti, joka toimii lähimaksulla ja WC. Tervetuloa treenaamaan tai minilomalle maailman upeimmille golfkentille!
VARATAKSESI ENSIMMÄISEN AJAN – KLIKKAA VARAUSLOMAKETTA JA REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI. TÄLLÖIN VOIT VARATA VUORON ITSELLESI SOPIVALLE AJANKOHDALLE JA SUORITTAA MAKSUN VERKKOMAKSUN KAUTTA. KÄYTÖSSÄ OVAT KOTIMAISET MAKSUTAVAT